Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Dewalt vagy Metabo akkus...

Dewalt vagy Metabo akkus fúró-csavarozó?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Hááát tudtommal a Metabo a király...meg a császár, mega többi :D
2010. márc. 3. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak jó gépek,csak ugye azt nem írtad mire kellene.Barkácsoláshoz be-ki tekerni pár csavart,arra nem érdemes 20-30ezres gépet venni.
2010. márc. 4. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindenre. Gipszkartonozni, asztalos és ácsmunkához,kőműves munkához stb. Valami komolyra gondoltam úgy 100ezerig max.
2010. márc. 5. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha százezres kereted van rá, akkor HILTI. A legiparibb ipari gép. Sosem romlik el, de ha mégis ( számlával hivatalosan vásárolt gépről beszélünk)a bejelentés után a területi képviselő a helyedbe jön, hoz cseregépet, elviszi javítani a tiédet, és amikor kész van sűrű elnézéskérések közepette hozza vissza. Prémium ár ugyan, de ultra prémium minőség és szolgáltatás jár vele!
2010. márc. 6. 11:25
 5/5 anonim válasza:
6 éve dolgozom építő iparban,és találkoztam már pár márkával.Az tény ,hogy a HILTInek nincs párja,(ez alatt a élettartamát értem),mivel más márkában kedvezőbb áron lehet kapni hasonló teljesítményű gépet,viszont nem bírják annyi ideig felmelegedés nélkül,mint a HILTI!Ha hasonlítanom kellene,a Dewalt a jó választás,jó teljesítmény,hosszú élettartam jellemzi mint kábeles,mint akkumulátoros változatát!!!
2010. márc. 8. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!