A házi vízmű mindjárt elindul, amint megnyitok egy csapot és mikor elzárom, meg áll. Mi a baja?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 12:41
12/21 anonim válasza:
hmmm -és hol itt a válasz?? Láttam 1 működő házi vízművet rettenet videóval... brrr
13/21 anonim válasza:
Ráadásul nem úgy ahogy a hétköznapi életben,aknában/hidrofór házban,hálózatra kötve.
14/21 A kérdező kommentje:
lehet,hogy lyukas a tök,ugyanis a szelepen víz jön ki
2015. márc. 14. 19:47
15/21 anonim válasza:
Részvétem!
Ki tudod cserélni?...és minél hamarabb!
16/21 A kérdező kommentje:
már megrendeltem
2015. márc. 15. 07:26
17/21 puritan válasza:
Ezek a kis hidroforok úgy vannak kitalálva, hogy a tartályban levő víz nem érintkezik a tartály falával, csak a benne levő gumimembránnal. Ha elszakad a gumi, a tartály belseje elkezd rozsdásodni, amit nem lehet megállítani. Membrán szakadás után egy éven belül tartálycsere is lesz....
18/21 A kérdező kommentje:
gumi belsejét(tököt)cserélem a száját be kell kenni valamivel,mikor rakom össze ?
2015. márc. 19. 12:03
19/21 anonim válasza:
hmmm -Én arra lennék kíváncsi hány évre ment tönkre? Addig nem volt semmi baja??
Bocsi sajna-hála még nem volt ...ezért vagyok kíváncsi!
köszi a választ előre is!
20/21 A kérdező kommentje:
2 évet bírt ki,az amit most ki kellett cserélni
2015. márc. 22. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!