Melyik a jobb választás a nyírfa, vagy a bükkfa?
Figyelt kérdés
Mozgó alkatrészekhez (fogaskerék és fogasléces kerék), melyik ideálisabb választás?
A tartósságra vagyok kíváncsi nomeg arra, hogyha egy 3-5 mm vastag lapot elkezd a marógép megdolgozni akkor vajon szétjön-e?
2015. febr. 26. 14:18
1/5 anonim válasza:
3-5mm-es vastagságban szerintem egyik sem. Talán rétegelt lemezzel megoldható, ha nem kell nagy erő. De ilyen méretben inkább valami combosabb műanyagot lenne célszerű választani.
2/5 anonim válasza:
Akkor nár inkább kőris...de nem 3~5mm-re.Olyan vékonyra még műanyag sem,hanem textilbakelit.
3/5 anonim válasza:
Ha mindenképpen ebből a két anyagfajtából szeretnél választani, akkor a nyírfa lenne az igazi. Rugalmasabb, és szívósabb a bükknél, még ha az keményebb is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnos nem megoldható vastagabb anyagból.
Esetleg szerintetek a PVC, vagy PC műanyag az jobb lenne?
A textilbakelitről még nem halottam.
2015. febr. 26. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!