Milyen véleményeitek vannak a Bosch Ixo akkumulátoros csavarhúzóról?
ezekkel az a gond hogy hamar lemerülnek de még akkor is ha nem használod,és sajnos nem tudnak olyan funkciót hogy aksiról és hálózatról is tud menni pedig úgy lenne a jó.
nekem is van egy ilyen kis csavarozóm nem ixo de egykutya /skil/,mikor kéne mindig gyenge,előre tervezett munkához való mert ott előtte feltudod tölteni.
2 éves kérdés, de valaki hàtha olvasni fogja még.
Én már nem is tudom, körülbelül 4 hónapja ha megvehettem, azóta nem volt olyan hét hogy ne használjam tiplibe csavar behajtàsra, kihajtàsra, szekrények, bútorlapok össze-és szétcsavarozasára.
Mikor megvettem napi szinten nyomogattam csak úgy jàtékból gyönyörködni benne. Nem is töltöttem.
Hihetetlennek tűnik, de most töltöm először!!!! ..és még szerintem a mai laza napot is kibírná, nem is látszik a "tankján" hogy pirosodna.. és tenyleg nem volt olyan hét, hogy ne kelljen 5-10 csavart behajtani. Kényelmes a fogása is. Jó vele dolgozni, erős vilagitással. Én nagyon szeretem és nem bàntam meg, hogy megvettem 12ért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!