Hogyan fúrjam át a falat (30-as)?
Figyelt kérdés
Egy 15-ös kályhacsövet akarok kivezetni a falon. Az lenne a cél, hogy a vakolat épp maradjon körülötte, illetve a ne adj isten fenn maradó rést a cső körül mivel szigeteljem,tömjem ki? Egy a kertben lévő "sufniba" lesz, tégla épület, egy helységből áll kb 12m2 és nem akarom állandóan fűteni, csak ritkán mikor ott van munkám. A technikai eszközök adottak: ütvefúró, véső, kalapács, stb.2015. febr. 26. 14:16
1/5 anonim válasza:
Körbe rajzolod a csövet,középen átfúrod teljesen majd kívül is megrajzolod a kört.Ezután fúrógéppel körbe furkálod mind két oldalról,és vésővel kiütöd.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, pontosan így terveztem :D ! :D
2015. febr. 26. 15:08
3/5 anonim válasza:
Én is igy oldottam meg .Kicsit macerás volt,de ép marad a fal .
4/5 anonim válasza:
Ahol kidugod a kályhacsövet, körülötte bazaltgyapottal ki tudod tömni, az hőálló.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi nekted, tökéletes lett!
2015. febr. 27. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!