Mennyire jó a HITACHI márka?
Figyelt kérdés
Sarokcsiszolót (flex) szeretnék venni, és azért szeretnék egy márkás gépet hogy tudjam hogy szalgál egy jó pár évig. Seretném tudni hogy a Hitachi jó, vagy vegyek inkább Makita-t ???2015. jan. 30. 08:41
11/15 anonim válasza:
Márkát nem akarok javasolni, mert mindkét gyártónak (makita hitachi) jók a gépei, amire viszont érdemes odafigyelni, az a korong átmérő. Kisflexet ugyanis lehet 115-ös, illetve 125-ös korongátmérővel kapni. A 125-ösre fel tudod tenni a 115 korongot is, ellenkezőleg viszont nem.
12/15 A kérdező kommentje:
11 igazad van, de a másik flexemnél sokszor nem használtam védőt.
2015. jan. 30. 22:34
13/15 anonim válasza:
A madaras tesóban néha van zöld Bosch 700w-os 10000 ért. Nekem ez is tök jól bevált. A makitámat kicsit túlterheltem egyszer, leégett, de nem ez volt a gond, hanem az hogy az állórésze többe került mint egy új szériás gép, szóval a kifutó típust hanyagold.
Amúgy jó a makita is. A hitaciban csak az nem tetszik, hogy a gépeik futurisztikusan néznek ki, a fogásuk is fura. Jó még az Aeg, Dewalt is. Skilem is volt, de az is hamar kimúlt. Az 5000-es noname kategóriát semmiképp, ha használni is szeretnéd annyit megér.
14/15 anonim válasza:
Üdv! A 11-es vagyok. A védőt nem tanácsos leszerelni, mint ahogyan a szemüveget sem szabad soha mellőzni. Kis kényelmetlenségért cserében marad a szemed világa, és ha pl. egy cső átvágásakor mondjuk becsípődik a milliméteres korongod, ami szétszakadva ezer darabra repül szét, akkor nagyon sokat számít, hogy fent van-e a "sárhányó" a gépen.
15/15 A kérdező kommentje:
igazad van. szemüveget mindig hordok, de a védőt muszáj levegyem, mert van mikor szerzek/kapok vágo lapokat amik kicsivel nagyobbak mint 125mm, és mikor a lap kisebb lessz mint 125mm akk vissza teszem a védőt.
2015. febr. 7. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!