Mit gondoltok erről a krimpelő fogóról?
2014. okt. 6. 22:20
1/5 kovpet válasza:
Van egy kb ilyenem. Működik, de elég kis nyamvadt. Használható, de profi munkára azért nem ilyet vennék.
2/5 anonim válasza:
Mivel ez UTP-internet kábelhez való,gondold végig,megéri-e. 100 ft körül raknak fel egy kábelvéget...van-e szükséged rá kell-e annyit felraknod,hogy legalább 0-ra gyere ki vele.
3/5 A kérdező kommentje:
De gondolom ha valakit idehívok a lakásomba, hogy krimpeljen, az nem 100 forint lenne. Azért lenne rá szükségem, hogy a lehető legkisebb lyukat kelljen fúrni a fali átvezetéshez. A legjobb az lenne, ha kölcsönadna valaki egyet ismeretségi körből, de kérdezősködtem és nem volt senkinek.
2014. okt. 7. 08:20
4/5 anonim válasza:
Bár 1200 Ft valószínűleg nem vág földhöz, és ha most krimpelgetni akarsz akkor később is szükség lehet rá, tehát szerintem nem probléma, ha megveszed. Persze, ipari mennyiséget ne akarj vele krimpelni, mert az első délelőttöt követően a lehető legmesszebbre akarod majd elhajítani ezt a fogót, néhány fej felnyomására azért megteszi. De ha nagyon nem lenne más lehetőség, akkor simán egy pici csavarhúzóval meg egy kiskalapáccsal (5-10 dkg) is meg lehet oldani az érintkező fejek rögzítését a vezeték végére. Viszont az már tényleg amolyan taknyolás-gányolás, annál még ez a fogó is minőségibb munkát végez.
5/5 puritan válasza:
Nekem az a véleményem, hogy a leírt célra teljesen megfelel.
Az olcsó kínai cuccok között is vannak nagyon jól használhatók, egyedül attól függ, hogy az az egyed, amit a boltban eladtak neked, hogyan sikerült. A drágább, márkásabb szerszámok között is vannak hulladékok, csak lehet, hogy kisebb az előfordulási valószínűségük, mint a gagyi kategóriánál.
1200 Ft még bőven az az összeg, aminél lehet, érdemes kockáztatni, hátha mégis beválik. Főleg, ha nem ezzel keresed a kenyeredet.
Lehet, hogy a "szakemberek" elborzadnak, de nekem a mai napig vannak a lakásban olyan UTP csatlakozók, amelyeket sok évvel ezelőtt célszerszám hiányában egy csavarhúzóval nyomkodtam rá a kábel végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!