WC tető zsanérjának hosszabbítása lehetséges?
Figyelt kérdés
Vettem egy wc tetőt az OBIban 2 napja, amiről kiderült hogy kicsi. Visszavenni nem hajlandóak, mert letéptem róla a védőfóliát (anélkül nem tudtam volna feltenni, ugye). Amúgy nagyon szép darab, már amennyire egy wc tető az tud lenni, szóval jó lenne használni. Azt néztem, hogy ha picit előbbre tudna csúszni, akkor pont úgy esne, hogy ne csúszkáljon a csészén. Van valamilyen lehetőség erre, vagy felesleges bohóckodni vele, vegyek egy másikat?2014. szept. 27. 18:30
1/3 anonim válasza:
Nem tudom milyen ülőke,de magán a zsanéron át lehet helyezni a csavarokat másik helyre.
2/3 A kérdező kommentje:
Áthelyezve is kicsi még. Olyasmire gondoltam, hogy becsavarok valami hosszabbítót, pl. egy olyan fémdarabot, amin két lyuk van, és annak a második lyukját rögzítem a wc-hez. De valószínűleg nem éri meg kínlódni vele, veszek másikat, ezt meg eladom valahol.
2014. szept. 27. 20:41
3/3 anonim válasza:
A legtöbb wc tető zsanérja,kismértékben állítható,illetve átellenesen megfordítható.Némelyik excenteren tudja méretét változtatni . Ha fix..akkor sajnos nem .
De nem írtad azt sem hogy műanyag vagy fém..egy kép jó lenne róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!