Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Bezártam az öltöző szekrényemb...

Bezártam az öltöző szekrényembe a lakat kulcsot és rányomtam a lakatot. Valahogy ki tudom nyitni? (Levágni nem tudom)

Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 23:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Erre mondana oregapam hogy "balf.sz vagy fiam, vagd le". Olyan lakat nincs amit nem lehet levagni.i
2014. szept. 27. 02:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha TUTO, vagy egyszerűbb más, azt egy görbe szöggel és némi türelemmel ki lehet nyitni, ha cilinderzáras, azt le kell ütni. Érdemes megnézni, hogy a pántot le lehet e szerelni.
2014. szept. 27. 05:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Biztos úgy érti, hogy nincs mivel.

De hát lehet kölcsönkérni egy fémfűrészt, vagy flexet. Akár egy sima fűrészlappal is el lehet dörgölni, csak idő kérdése.

Egy szakember, aki kinyitná lockpickeléssel, esetleg elkérné a komplett szekrény árát.

2014. szept. 27. 07:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerezz egy erővágót vagy 1 flexet.

1-2 Szimpla fém fűrészlappal is próbálkozhatsz,de ha profi minőségű a lakat,nem fogja vinni ha anyagában keményebb.

2014. szept. 27. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:
De ha tudod hogy kb hol hagytad a kulcsot (polcon, zsebben, stb) az ajtó kihajlítása is szóba jöhet, régebbi lemezszekrényeknél bevált módszer. Utána vissza lehet egyengetni az ajtót. Nagyjából.
2014. szept. 27. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha van gondnok, ő biztos levágja neked, de ha sehogy sem tudod megoldani, akkor minden lakatot fel lehet törni, csak mond meg a típusát, és adunk tippeket :)
2014. szept. 27. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:

A Discovery-n vannak ilyen árveréses sorozatok, pl. Konténervadászok, onnan tudom, hogy az erővágó csak akkor jó, ha tudsz hozzá szerezni egy nagy benga négert, aki kezeli.

Egy 50 kilós, müzlin erősödött gyerek nem elég hozzá.

2014. szept. 27. 15:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Na oké, részletezem. Van egy kulcs a munkahelyi csipogómon, amit mindig bent hagyok a szekrényben, és azt a kulcsot csak napközben használom. Ezen kívül ott van egy másik kulcs a[...]
2014. szept. 28. 01:24
 9/9 A kérdező kommentje:
lakáskulcsomon, de tegnap este a kollégám sürgetett, mert őszerinte fel óra alatt nem lehet kérni a buszmegállóba, ami 5 perc séta és lekéssük az utolsó buszt. Szóval dühömben a cuccom egy részét be*asztam a szekrénybe, a lakáskulccsal együtt, amit otthon, a zuhogó esőben, a kapuban állva vettem észre, mikor mindenki más aki velem lakik, éjszakás volt. Na, de megoldottam. Persze a lakatot rányomtam búcsúzóként, mert ez már automatoce működik, ugyan is minden reggel ellenőrzik h zárva van-e. Csak hát vér ciki lett volna úgy bemenni dolgozni h viszem az erővágót a buszon, meg a vasfűrészt, ezért mondtam h szoba sem jöhet h levágjam. De megoldottam, mert feltéptem az ajtót és kijött.
2014. szept. 28. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!