Tudnátok segíteni? (Bővebben lent)
Van egy lakás, amit ki szeretnék adni, de van egy kisszoba, amiben benne vannak a tulajdonos (az egyik barátom) cuccai és ezt szeretném valahogy lezárni, mert nincs hova rakni a dolgokat. A kisszoba ajtajához nincs meg a kulcsa és nem akarom szétfúrni, hanem csak pár csavart belefúrni. Egy lakattal szeretném kivitelezni, de nem tudom milyen vasalatot válasszak, mert a legtöbbet egy csavarhúzóval kicsavarják,vagy elhajlítják. Hallottam olyanról, hogy a csavarok csak akkor hozzáférhetők, amikor ez az egész nyitott állapotban van. Tudnátok linkelni, vagy elmondani, hogy mi ez?
Köszönöm a válaszokat!
Ha panel, akkor szerintem egyszerűbb venni bele egy új zárat. Mi most vettünk, a szabvány méretű zár (kulccsal) 499 Ft volt az obiban.
Különösebben lakatolni szerintem nem érdemes, egy ajtó a lakás belsejében nem akadály senkinek, legrosszabb esetben belerúg egyet és kitörik. Szóval úgyis kell bizalom.
Amire gondolsz, az a lakatpánt, más néven ládazár.
Írd be a Google-be, és megnézheted képen is.
3/3 ismét. Itt egy link róla.
Milyen zár van az ajóban. Cilinderes vagy tollas kulcsos? (átlátsz a kulcslyukon vagy nem? Ha igen, akkor tollas)
Ha tollas, rajzold le a lyuk formáját, menj el egy kulcsmásolóhoz, és lehet rá esély, hogy kapsz olyan kulcsot.
Szerintem dobjál fel egy hevederzárat lehet kapni használtan is olcsón : [link]
Egy sima fúrógép , meg egy obiban kapható maró elég .
Ha ezt kivágják az már rablás !
De albérlőknél mindig köss egy olcsó lakás biztosítást , vagyonbiztosítással együtt ez havi 1000 - 2000 Ft .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!