Hogyan lehetne újrahasznosított anyagokból egy szobrot csinálni a kertbe?
Figyelt kérdés
Vagy egy tigrisre gondoltam, vagy egy ülő emberre, mindig is érdekelt az ilyen, hogyan kezdhetnék neki? van vlkinek tippje?2014. szept. 12. 21:11
1/5 anonim válasza:
Először döntsd el, hogy milyen anyagból akarod és milyen technikával!
2/5 A kérdező kommentje:
milyen technikák vannak?
2014. szept. 13. 09:11
3/5 anonim válasza:
Na ez az, az első leírta: az anyag fogja meghatározni a technikát. Nem mindegy, hogy hugarocell darabokat tűzdelsz, ragasztasz össze, vagy vasdarabokat hegesztesz össze. Ha meg nem homogén anyagokat akarsz használni, akkor is eleve kell egy vázszerkezet ami stabilan tartja, amire rádrótozol dolgokat.
4/5 A kérdező kommentje:
Melyik anyag lenne a legalkalmasabb vázszerkezetnek?
2014. szept. 13. 13:18
5/5 anonim válasza:
Az a szonor méretétől függ. Nem tudom, hogy 30 vagy 300 centiről beszélünk. Mert a posztamens lehet egy 30x30-as beton zsalukő, amibe lelebetonozol 3-4 db betonvasat, rá csirkeháló, amire rákötözöd a dolgokat. Ez 1 méterig elég. A nagyobbakhoz már leásott vascső vagy zártszelvény kellene és erősebb drótháló.
Nekem van itthon egy 3 méter magas 0-ás kilométerkövem hungarocellből. Az egész 20 kiló, így a szél könnyen felborítja, mert nincs lecövekelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!