Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hgy tegyem modernebbé a szobámat?

Hgy tegyem modernebbé a szobámat?

Figyelt kérdés
Hogy tegyem modernebbé a szobámat? Mik a mostani modern, menő darabok? Minden jöhet, ami egy 15 éves lány szobájába belefér. Elég nagy a szobám, 9m széles és 11m hosszú. (: hangsúlyozom: MINDEN JÖHET ágytól virágig, minden. (:
2010. jan. 17. 19:23
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Öööö szerintem is a gardrób leválasztása tök jó ötlet, emellett én is külön leválasztanék ebből a nagy térből egy kisebbet alvós fülkének, amit megcsinálnék esetleg lámpafüzérekkel tök jó intim hangulatúra. Az ikeában meg más lakberendezési boltokban tök jó falmatricákat lehet kapni, ez nagyon jól feldob bármilyen szobát, de lehet, hogy én a helyedben a festéssel variálnék... Nekem nagy kedvenceim a virágok, szóval én raknék párat a szobámba biztosan, ezenkívül, tényleg csak a kreativitásod szab határt. Nem tudom most milyen a szobád, de én ezt az óriási teret tagolnám, és a kisebb részekkel próbálnék dolgozni, azokat újítgatnám meg szépítgetném;)
2010. jan. 18. 22:07
 22/22 anonim válasza:
Válassz le egy szép nagy "gardróbot" és rendezd be egy hajléktalan családnak.
2010. máj. 23. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!