Hgy tegyem modernebbé a szobámat?
na, azért ne próbáld má meg beadni itt a pórnépnek, hogy 100nm, csak a szobád! komolyan mondom, csinálj már róla egy fotót légyszives.
másnak az egész lakása nincs ekkora.
szóval te egy 77m2-es osztatlan térben tengeted a napjaid.
Barlangban élsz vagy mi???:D
figyi szépségem, ha nektek annyi kessetek van, hogy közel 200nm-es házban laktok, akkor biztos van pénzed lakberendezőre is, aki majd megcsinálja helyetted.
innen is látszik, h a kreativitás nem jár együtt a gazdagsággal....
nekem 50 nm az egész lakásom, mégis be tudtam rendezni mások segítsége nélkül.
1.) A szobám be van rendezve, ahogyan azt a kérdésemben fogalmaztam, csak modernebbé, szebbé szeretném tenni.
2.) A ház azért ilyen nagy, mert 3 szintes. Garázs szint, 1. emelet, 2. emelet (és a padlásszint). A ház alapterülete körülbelül 100m2, ezzel számolj. nme tudom, hogy úgy mérik-e hogy csak simán az alapterület vagy ezt be kelle szorozni 3-al (padlással együtt 4-el) Az én szobám azért ekkora, mert a 2. emelet 3/4ed része az enym. Értitek?
3.) Pont ez nem jött be, hogy kreatív és gazdagság. Igen, gazdag vagyok, de sohasem dicsekedek vele, és nem ismersz, nem tudok, hogy kreatív vagyok vagy sem. Mert épp ellenkezőleg nagyon is kreatív vagyok, csak szerettem volna kikérni mások véleményét. Ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!