Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Te mit barkácsoltál eddig...

Te mit barkácsoltál eddig otthon? Mit tervezel a jövőben? Mit szeretnél otthon elkészíteni?

Figyelt kérdés
Én egy kisebb propellert csináltam. Kiraktam 3 m magasra, meg raktam hozzá egy kis elektronikát, így az ablakban 3 LED jelzi, a szél erősségét. De van egy nagy tervem, amit meg szeretnék csinálni! Ez nem más mint egy 4 kerekű pedálos kocsi. A kocsi aluvázas lenne, 2 vagy 4 kerékmeghajtással csinálnám ezt még nem tudom. Egyedi felniket kapna. Lenne hozzá egy módosított tárcsafékrendszer, amely annyit jelent, hogyha behúzod a fékkart, akkor mind a 4 keréken lévő tárcsaféket használod, így hamarabb állsz meg! 5 személyes lenne. elöl 2 középen 2 hátul pedig 1 arra az esetre, ha összefutunk egy ismerőssel az úton. Továbbá mindenképpen szeretnék egy csomagtartót beleépíteni, egy villanymotort, amely a dombokon segít felmenni. Lenne egy kis kijelző, ami mutatná a sebességet, az időt, és a villanymotor állapotát. A kocsi kapna egyedi lámpákat. Továbbá 2-4-6 rugót/teleszkópot helyeznék el benne, még nem tudom, hogy pontosan mennyit, a döccenők tompítására.

2014. aug. 8. 10:20
 1/2 anonim válasza:
Ez a kocsi nagyon durva lenne!:D Én most szeretnék hangfalat építeni, egy autós hangszóróból. De sajnos nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz, ma annyi sikerült hogy jack dugóval összeraktam, meg is szólalt, de nagyon halk..
2014. aug. 8. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Régebben sok mindent barkácsoltam. Aztán felépítettem egy házat, és valahogy ezek már olyan kis semmiségekké váltak, amikkel nem érdemes bajlódni. Ráadásul megfordult a világ, lassan 5 darab csavar drágább, mint az egész bonyolult szerkezet, amit összefog.
2014. aug. 9. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!