Te mit barkácsoltál eddig otthon? Mit tervezel a jövőben? Mit szeretnél otthon elkészíteni?
Figyelt kérdés
Én egy kisebb propellert csináltam. Kiraktam 3 m magasra, meg raktam hozzá egy kis elektronikát, így az ablakban 3 LED jelzi, a szél erősségét. De van egy nagy tervem, amit meg szeretnék csinálni! Ez nem más mint egy 4 kerekű pedálos kocsi. A kocsi aluvázas lenne, 2 vagy 4 kerékmeghajtással csinálnám ezt még nem tudom. Egyedi felniket kapna. Lenne hozzá egy módosított tárcsafékrendszer, amely annyit jelent, hogyha behúzod a fékkart, akkor mind a 4 keréken lévő tárcsaféket használod, így hamarabb állsz meg! 5 személyes lenne. elöl 2 középen 2 hátul pedig 1 arra az esetre, ha összefutunk egy ismerőssel az úton. Továbbá mindenképpen szeretnék egy csomagtartót beleépíteni, egy villanymotort, amely a dombokon segít felmenni. Lenne egy kis kijelző, ami mutatná a sebességet, az időt, és a villanymotor állapotát. A kocsi kapna egyedi lámpákat. Továbbá 2-4-6 rugót/teleszkópot helyeznék el benne, még nem tudom, hogy pontosan mennyit, a döccenők tompítására.2014. aug. 8. 10:20
1/2 anonim válasza:
Ez a kocsi nagyon durva lenne!:D Én most szeretnék hangfalat építeni, egy autós hangszóróból. De sajnos nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz, ma annyi sikerült hogy jack dugóval összeraktam, meg is szólalt, de nagyon halk..
2/2 anonim válasza:
Régebben sok mindent barkácsoltam. Aztán felépítettem egy házat, és valahogy ezek már olyan kis semmiségekké váltak, amikkel nem érdemes bajlódni. Ráadásul megfordult a világ, lassan 5 darab csavar drágább, mint az egész bonyolult szerkezet, amit összefog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!