Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Honnan tudok (honnan érdemes)...

Honnan tudok (honnan érdemes) bútorlapot, vagy akármilyen falemezt beszerezni?

Figyelt kérdés

Konkrétan 12 db 30x30-as méretűre lenne szükségem. Az mindegy, hogy milyen fajta, csak összeilleszthetők legyenek 2db kockává. (hangfalnak kell)

Méretrevágott darabot is lehet venni, vagy adnak x nm-t aztán rendezzem el én magam?

2010. jan. 10. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
A bútorlap táblamérete 2x3m.Ha énnyiből kijön akkor érdemesebb egy táblával megvenni,így olcsóbb.A Baumaxba ingyen méretrevágják.De négyzetméterre is lehet vágatni így kicsit többe kerül.
2010. jan. 10. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
OBI, Bricoott is méretre szabnak ingyen
2010. jan. 10. 15:58
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, reméltem, hogy ilyen helyen be lehet szerezni.
2010. jan. 10. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:

A Bauhausban nemcsak méretre vágják, de csak a neked szükséges mennyiséget kell kifizetned, és ha kell, élfóliázzák is.

A vágások ingyenesek, az élfóliázásnál is csak az élfóliát fizeted.

2010. jan. 10. 20:21
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ha bemész egy fatelepre mint pl az Erdért, akkor sem hibázol nagyot. Itt is levágják és élfóliázzák neked, de nem valószínű, hogy ingyen, viszont olcsóbb a bútorlap mint az az Obi vagy egyéb helyek.
2010. jan. 30. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!