Nem tudom mi az olcsóbb? lécbetétes polcot otthon elkésziteni vagy vegyek butorlapot a méret 140×40 cm
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 15:17
1/6 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy jössz ki olcsóbban mert én pár hónapja vettem egy sima polcot búrolapost 1m*20cm és 5000ft volt.
Nekem megérte mert pont éger színű volt ami kellett meg van rajta akasztók meg van alulról merevítése is de én is el voltam ájulva, hogy ennyibe kerül egy sima polc.
2/6 A kérdező kommentje:
én pesten élek és szeretek barkácsolni de mindig figyelembe veszem hogy megvenni vagy megcsinálni olcsóbb.persze a festéket a szerszámot a ragasztót nem szoktam beleszámolni mert máskor is jók és a barkácsolás erről szól.
2011. jan. 24. 08:25
3/6 anonim válasza:
Szerintem első körön nézz körül a bútoráruházakban, most sok helyen van akció.
Egyébként én például az ikeában vettem 2m magas, 60 centi széles polcot 4000-ért. Előtte csinálni akartunk, de a barkácsboltokban csak az alapanyag többe került volna. Így inkább megvettük :)
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. én a obi-ban fenyőlécet néztem és farostlemezt akartam vágatni ami 650ft/nm csak nem tudom hogy elég massziv e 140 cm hosszan
2011. jan. 25. 10:20
5/6 anonim válasza:
Háát szerintem ha ruhákat vagy porfogó dísztárgyakar akarsz rárakni, akkor elég. De ha könyveket, vagy bármi nehezebbet, akkor középen is alá kéne támasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!