Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mennyire ismert a meska.hu-t?

Mennyire ismert a meska.hu-t?

Figyelt kérdés

ismerik annyian hogy érdemes legyen feltenni oda általam varrott dolgokat (aranyos pénztárcák, táskák, ruhák) Ez egy kézműves eladós oldal.

www.meska.hu

2010. jan. 7. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Én sokat netezek, böngészek de még soha nem találkoztam ezzel az oldallal, de még csak nem is hallottam róla. Viszont egy ingyen hirdetést megér a dolog, nem veszítesz vele semmit.
2010. jan. 7. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Én ismerem,de nekem is egy ismerősöm mutatta meg,különben én se hallottam volna róla.Szerintem inkább csak az a bizonyos belső kör jár oda,akik szintén kézműveskednek és eladnak,és venni is szoktak egymástól.
2010. jan. 7. 22:43
 3/9 A kérdező kommentje:
igen, én is erre gondoltam :/ mert én sem hallottam az oldalról eddig. De szerintetek azért érdemes, szóval van rá esély, hogy megveszi valaki? Vagy esetleg nem lehet valahogy megnézni, hogy hányan látogatják naponta az oldalt, csak hogy tudjam hogy kb mekkora az esélyem?
2010. jan. 7. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem ismertem.
2010. jan. 8. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kipróbálni érdemes, amúgy én ismertem, pedig nem vagyok kézműves, csak venni akartam valamilyen ékszert és így találtam rá az oldalra...
2010. febr. 2. 20:26
 6/9 anonim válasza:
100%
Jaj ne viccelj máár persze hogy érdemes! nem nézted meg 1-1 ember adatlapjánál, hogy mennyi cuccot adtak már el? meg ott annyi készítő van, hogy hiába ismerik mondjuk kevesen "külsősök" akkoris van aki megveszi, és pl eddig én is csak nézelődtem, mostmár pedig eladni fogok, szal sztem minden árus nézelődéssel, vásárlással kezdte :D majd linkeld ide termékeidet, ha feltöltötted, kíváncsi vagyok! :D
2010. febr. 3. 13:03
 7/9 anonim válasza:
én magamtól találtam meg, és örülök neki!
2010. jún. 15. 17:57
 8/9 anonim válasza:

Szia!

Árulsz már a meskán?

Én arra lennék kíváncsi, hogy ha feltöltök valamit, kell e utána adózni.

Ha pl. egy hónapba eladok 3000 Ft értékbe valamit.

Valahol olvastam valami hasonlót, hogy rendelt a meskán az Apeh, és mivel nem adott az illető számlát probléma lett belőle.

De számlaképes meg csak úgy lehetnék , ha vállalkozást alapítanák, meg egyéb költségei is lennének. Így viszont nagyon nem érné meg, hisz többe kerülne, mint az ladás.

Ez ügye nem vonatkozik azokra, akik kis mennyiségben csinálják.

2011. aug. 9. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:
ezek a törvények már megváltoztak, évi 600 ezer forintig lehet árulni saját cuccokat adószám és számlaadás nélkül is (a "garázsvásár" kifejezés szóra érdemes rákeresni a neten, rengeteg infó van fent ebben a témában).
2014. febr. 21. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!