Nejlonzacskóból lehet valamit készíteni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a nejlonzacskót nem lehet újrahasznosítani, ezért kérdezem. Próbálok minél kevesebbet ,,begyűjteni" belőle, de így is összegyűlik néhány. Például van olyan kenyérbolt, ahol mindig nejlonzacskóba csomagolnak mindent, más nincs is nekik, visszaadni meg illetlenség, de sajnos az az egyetlen kenyeres a környéken. Szóval lehet valamit ,,kreatívkodni" belőle? A válaszokat előre is köszönöm.2014. júl. 11. 16:51
1/7 anonim válasza:
Ötletem nincs viszont az hülyeség, hogy nem lehet újrahasznosítani... sima polipropilén vagy polietilén, így simán újra lehetne hasznosítani, ha az emberiség kész lenne a dologra...
2/7 anonim válasza:
macerás - de mint a retextil csikókra vágni, és úgy fonni lehet belőle például, egy alapanyagot kapunk, amiből lehet használati tárgyakat készíteni, már sokszor a fonás közben
3/7 anonim válasza:
ha nem lebomló olcsó szigetelő és tárolóeszköz
4/7 anonim válasza:
én magam gyakran váltva, papucsot és szennyest hordok haza benne edzésről, standról, stb.
5/7 anonim válasza:
Amúgy a nyersanyag miatt és eu-s támogatások miatt mentek rá a "környezetvédelemre". Tisztább lenne a EU és a föld ha simán EU norma színtő égetőműkben elégetnék, és a visszamaradt salakanyagot semlegesítenék, és ez is még jól profit is hozna.
7/7 A kérdező kommentje:
Ötlet?
2014. aug. 31. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!