Hogyan tudok smirlipaírt házilag készíteni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 15:55
2/8 anonim válasza:
Egy karton papírt bekensz ragasztóval, majd homokot szórsz rá. De nem hinném, hogy megérné a vesződséget. Biztos nem drága.
3/8 anonim válasza:
...és hogyan fog homokot házilag készíteni??
:)
4/8 anonim válasza:
Annak idején tartálycsiszolás céljára, rongykorongot vizüveggel átitattunk melyre csiszolópor került, száradás után ezzel dolgoztunk. Gondolom ez a technika papirral is működhet .
5/8 anonim válasza:
Ha a dolog kuriózum jellege miatt érdekel a dolog, akkor esetleg érdemes.
De ha spórolni akarsz vele, akkor házilag előállítva a legdrágább. Mellesleg a szövetes papírt, a vízüveget és az osztályozott, egyenletes szemcseméretűre őrölt kvarcport is magadnak kell előállítani.
6/8 anonim válasza:
kvarcot úgy tudsz, hogy fogsz egy tálba 1 pohár homokot, és addig lötykölöd sósavban amíg abbahagyja a pezsgést. Sósavat cserélgetni kell benne. Ha kész, ott a kvarchomok, ha alaposan átmostad, megszárítottad, átmostad, megszárítottad a napon, akkor mehet akváriumba is :)
7/8 anonim válasza:
Smirglit ? Nem nehéz, csak kicsit drága. Vásznat,-rossz farmerből a legjobb, tartósabb a papírnál,- bekened nem vékonyan Palmatex ragasztóval, szórsz rá sárgahomokot, hagyod megszáradni, ami kb 1 nap, aztán próbáld ki. Ha szerencséd van, olyan jó lesz, mint az enyém. A gyári mindenképp biztosabb.
8/8 anonim válasza:
Miért nem jó, ha veszel 110 Ft-ért megfelelő finomságút a boltban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!