Imbuszos csavar le van sarkalva, hogy szedjem ki? (kép)
#le van sarkalva #lesarkalt #le sarkalt
2014. jún. 15. 18:33
1/19 anonim válasza:
egy nagyobb kulcsot leköszörülsz és belkalapálod vagy egy csavarhúzóval is megpróbálhatod hátha megakad benne
2/19 A kérdező kommentje:
Le köszörülés felesleges. Kör alakú, nem akadna meg benne. Csavarhúzót pedig már próbáltam. Kör alakú, nem akad meg benne.
2014. jún. 15. 19:13
3/19 anonim válasza:
4/19 anonim válasza:
Belevernék egy laposfejű csavarhúzót.
5/19 A kérdező kommentje:
Egy ilyen szettet meg próbálok be szerezni valahol. Köszi az ötletet :)
Ha valakinek van más, nyugodtan írja le. Nem árt tanulni valami újat.
2014. jún. 15. 19:28
6/19 anonim válasza:
nem kör alakúra gondoltam leköszörülni hanem minden lapján valamenyit úgy, hogy a formáját tartsa
7/19 A kérdező kommentje:
Értem! Nem hülye vagyok. De a csavar kör alakú. Imbuszkulcs vitte, de le van sarkalva csavar. Szóval akármire köszörülöm az imbuszt, nem fogom tudni ki szedni a csavart vele, mert a csavarban nem fog meg akadni.
2014. jún. 15. 20:06
8/19 anonim válasza:
nyugi van egy szóval nem mondtam, hogy hülye vagy. Csak a képen nem látszik rendesen mennyire van kikopva.
9/19 anonim válasza:
Én simán lefúrnám a fejét és utána próbálnám meg kitekerni. Ha továbbra sem jön ki, a bennmaradt részt is átfúrnám és átvágnám a menetet. Az a törtcsavar kiszedő szerszám veszélyes dolog! Ha beletörik, akkor már kifúrni sem lesz esélyed. Volt vele ilyen irányú tapasztalatom.
10/19 A kérdező kommentje:
Huha ezt az utolsót nem értem. Kicsit pontosabban le írnád hogy hogy mondod?
2014. jún. 16. 01:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!