Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hova tettem a régi autó...

Bolondcs kérdése:

Hova tettem a régi autó hangszóróimat?

Figyelt kérdés
Még ősszel kihoztam a műhely kisszobájából, és félreraktam valahova, hogy majd később jó lesz és hogy megtaláljam. Most hogy szükségem lenne rá nem találom őket sehol, pedig átkutattam mindent a műhelytől a pincén át a sufniig...Elsősorban olyan boszorkányok válaszát várom, akik tudják hova tettem:)

2014. márc. 23. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre van egy jó módszer.Ne keresd,helyette valami mást.Biztosan ebbe botlasz bele .Már nagyon sok mindennel így voltam ,és vagyok ! Mindig valami előkerül,mikor nem számítok rá . A pillanatforrasztómat én sem tudtam kívárni,most azt hiszem 2 fog lenni majd. D
2014. márc. 23. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a régi "háromszög" Videoton hangszórók,akkor nálam vannak!...olcsón adom!(vattát raktam bele,így nem annyira "műanyag" a hangjuk)
2014. márc. 24. 12:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Annyira nem régiek, de ha nem lesznek meg áll az alkuXD
2014. márc. 25. 20:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Basszakutya azóta sem találom...:(
2014. aug. 26. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!