Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen emelő a legalkalmassabb...

Milyen emelő a legalkalmassabb régi autó emelésére?

Figyelt kérdés
Szervízben a csápos emelő van ugye, azzal emelték fel a régi kisautómat, meg is gyűrték mind a 2 oldalon a küszöbön. Krokodil emelő az jó ?
2014. febr. 24. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:

A krokodil jó, tegyél rá vastag gumilapot, és lehetőleg futóműnél emeld, akkor nem lesz baja. Én centi vastag szövetbetétes gumilapból vágtam tenyérnyi darabokat, azt szoktam az emelő és az autó közé tenni, és általában lengőkar kerékhez közelebbi vége alá teszem, az bírja az emelést.

Jó szolgálatot tehet még a kicsi hidraulikus henger, olyasmi méretű, mint egy fél literes sörös doboz, általában egész jutányos áron beszerezhető, könnyen szállítható, autóban elfér a pótkerék mellett.

2014. febr. 24. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy rosszul állították be a csáposon a karokat?
2014. febr. 24. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem voltam ott, de bizalmatlanná váltam a csápos emelővel kapcsolatban
2014. febr. 24. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Láttam már pár autót csáposon, eddig még mindegyik túlélte. És olyat is láttam, amikor egy krokodillal átlyukasztották a "kissé" korrodált küszöböt :)

Ha nem jó helyen emelik, akkor mindegyikkel bajt csinálnak.

2014. febr. 24. 20:42
 5/5 Napkiraly ***** válasza:
deszka + krokodil. Ha csak deformálódott, akkor az anyag ép, rossz helyen emeltek. Nekem volt autó ami átlyukadt a krokodiltól (rozsda)
2014. febr. 24. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!