Tudtok olyan kapcsot vagy csipeszt, ami olyan erős, hogy meg tud tartani egy hajtást egy kifeszített vásznon?
Figyelt kérdés
Egy vásznat akarok kifeszíteni árnyékolónak, de másfél méter széles, és csak 1 méter szélesség kellene. Nem akarom szétbarmolni, és a kifeszítő karikák a sarkain vannak, ezért arra gondoltam, hogy a közepénél behajtok belőle egy 50 centis részt, amit egy csipesszel megfogatok, és így a kívánt egy méter széles lesz, és ki lehet feszíteni. De ehhez az kellene, hogy középen a hajtást meg tudjam fogni egy-egy csipesszel alul és felül, ami olyan erős, hogy meg tudja tartani a hajtást akkor is, ha a sarkainál ki van feszítve a vászon. Tudtok ilyen csipeszt, ami nagyon erősen tart? Tehát a sima szárításhoz használt fa vagy műanyag ruhacsipesz nem jó, mert az nem elég erős.2014. márc. 21. 21:36
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi 8-as, ezek a csipeszek tényleg jónak tűnnek, ha eleve ponyva kifeszítésére valók. Csak azt nem tudom, miért nem írnak árakat.
2014. márc. 21. 22:45
12/15 A kérdező kommentje:
2014. márc. 21. 23:02
13/15 anonim válasza:
Tökéletesnek tűnik, ráadásul olcsón beszerezhető. :)
14/15 anonim válasza:
Ez is elég erős lehet (iratcsipesz):
15/15 A kérdező kommentje:
Binder csipeszeket már használtam egy másik esetben, és ott nem bírták a szelet, kipotyogtak, amikor a szél cibálta az anyagot.
2014. márc. 22. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!