Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Betonzsalu kerítésbe hogy és...

Betonzsalu kerítésbe hogy és mivel tegyek be egy szögvasat, ami majd egy zsanéron keresztül egy kaput fog tartani? A zsalu fel van töltve betonnal. () ÁBRA ()

Figyelt kérdés

van ilyen fúróm 100mm-es is és kalapácsfúróm is. Gondoltam kifúrom és a zsákfuratba beillesztem a vasat, majd csemperagasztóval vagy mivel ragasszam be? Értek? hogy ne jöjjön ki idővel.

[link]

2014. febr. 25. 08:10
 1/7 A kérdező kommentje:
olyan erős legyen, hogy hintázhassak a kapun, olyat mondjatok
2014. febr. 25. 08:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Akkor ilyesmit válassz hozzá.

[link]

2014. febr. 25. 09:09
 3/7 A kérdező kommentje:
100 miliméteres és nem 10 miliméterrs
2014. febr. 25. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Én függőlegesen mellé tennék egy 40x40-es zártszelvényt, amit egymással ellentétes irányban, ferdén befúrt és beütött, 10-12 mm-es kör, vagy betonacélokhoz hegesztenék. Ezután a zártszelvényre már bármilyen zsanér felhegeszthető.
2014. febr. 25. 23:58
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi,
2014. febr. 26. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Létezik olyan kapu forgáspont is, aminek talpa van, négy dűbellel fogatod a betonoszlophoz. Ráadásul állítható is, ha valami megcsúszna pár milliméterrel.:)
2014. febr. 27. 19:53
 7/7 A kérdező kommentje:
én úgy képzeltem, hogy 10cm átmérővel fúrok egy nagy lyukat és bebetonozom a zsanért. Amire előzetesen rácsüggesztettem egy szögvasat, beállítom a kaput, zsanérral, hogy jól álljon és keverek betont és betuszkolom a lyukba a betont, amibe benne áll a szögvas
2014. febr. 27. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!