Műanyag hegesztéshez milyen maszkot vegyek?
Figyelt kérdés
Hello. Van egy műanyag hegesztőm. Milyen maszkot kell venni hozzá hogy az olvadt műanyag gőztől ne makkanjak meg?2014. febr. 9. 21:46
1/2 anonim válasza:
Hy!
Ha érdekel,nekem van egy pont eladóban,de ez amolyan vegyi maszk és egész álarcos mint egy gázálarc.
Én a helyedben a 3m-nek van egy amolyan maszkja ami egész jó és kényelmes is(a szemüveg nélküli)
Nekem ilyenem van szűrő palackkal amit középen kell becsavarni [link]
Ha érdekel írj rám!
Üdv!
2/2 anonim válasza:
Tényleg csak gondolatébresztőnek írom, de ha szűrőt veszel, az vagy kombinált, vagy szerves gőz legyen. Nem tudom, a kombinált tartalmazza-e a szerves gőz szűrőt, de jó lenne pl. klórt is szűrni, mert műanyagok égésénél minden sz.ar felszabadul.
De ez tényleg csak egy ötlet, sosem dolgoztam ilyen géppel, nem tudom, mennyire veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!