Milyen az, amikor valaki flexszel kivág néhány darab csempét? Panelházban mennyire zavarhatja a lakókat? Meg lehet attól sérülni?
Ezt nem a lakásban csinálnám,mert nagy por ver szét.
Hosszabító ki az ablakon és a ház előtt.Akinek ebben nincs gyakorlata ,az csak óvatosan csináljon ilyet .
Hát azért megölni talán nem öli meg magát vele senki, de jobb ha nem kezdő csinálja.
Szerintem társasházban is van tűrőhatár. Pl. illik gondolni a kisgyerekekre, vagy az idősekre, akik délután ledőlnek kicsit aludni. Én mondjuk vagy a délelőtti órákban csinálnám meg, vagy 4-5 óra felé csak.
Egyet nem szabad: félni egy szerszámtól.
Az nem vezet jóra, inkább ne álljon neki.
Tartani persze kell tőle, határozottan kell fogni, kezelni, azért tudni kell felmérni, ha megugrik, elakad, mi fog következni, abba az irányba nem állok stb.
Lakókat piszkosul fogja zavarni, mert nagyon hangos és vasárnap mindenféle törvények miatt ilyet tilos.
Brutális mennyiségű fonom porral jár, amúgy könnyű munka, egy szőkére festett barna nő is meg tudja csinálni.
Szőkére festett barna nő vagyok ! :))
Valóban nagyon hangos és poros.
Nincs a közeledben garázs (ismerősnek), és ott végezhetnéd?
Egyébként ... az időpont is bajos .... mert ahogy halad a munkával, mindig lesznek olyan helyek, ahol nem elég egy csempevágó, valóban flex kell az alakzat kivágásához.
A lakók tájékoztatása valóban jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!