Ha a Hestore nevű boltból rendelek néhány (3-4 féle kb.3-8 darab) kondenzátort akkor mindet egybe rakják, vagy külön külön az azonosakat? Csak mert nem igazán lehet meg különböztetni azokat.
Csak a tantálra van ráírva az érték.
Sima kerámiánál meg gyártótól függ, hogy milyen színű.
Rá van írva, tantálra is, elkóra is, sőt még préselt kerámiára is. Csak nem az van ráírva, hogy 100nf, hanem hogy 104.
Minden gyártó ráírja.
Tudom, hogy kell számolni, de én még soha nem láttam, hogy sima kerámia kondira rá lenne írva!
Egy cégnél dolgozok, van ott vagy 20-30 féle kerámia kondi, de egyikre sincs ráírva.
Szóval akkor az a tanácsod, hogy mindegyikből legalább 5 db rendeljek és akkor külön zacskóba teszik?
Igen, legalább ötöt. De rákérdezhetsz, hogy hány darabtól rakják külön zacskóba. Ellenállást, diódát biztos hogy 5 darabtól, szerintem a kondit is. Simítózáras kis zacskókba teszik, rajta egy matrica minden adattal.
Érdekes amit mondasz a kondikról. Én még csak olyannal találkoztam, amire rá volt írva legalább a háromjegyű kód, legyen az új, vagy bontott. Félreértés ne essék, nem kétkedni akarok, csak tényleg érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!