Melyik faipari gépek jobbak az Einhell, vagy a Güde?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 08:43
1/3 anonim válasza:
A Gűde az talán picivel jobb.Amit az Einhellről tudni kell:100% kínai termék viszont azt egész jól összerakták őket,szóval ha Einhellt veszel és nem ipari dolgokra használod akkor az is nagyon jó szerintem!Einhelből nézegettem ,ahhoz képest hogy kínaiak,elég masszívnak tűnnek.Ez kb olyan mint a strausz csak a strausznál érezhetőbben jobb mínőségű pedig a strausz sem annyira gyér(kivéve a régi rezgőcsiszolóiakat :) )
2/3 anonim válasza:
Én is inkább az Einhell-t preferálom, bár hozzáteszem ki kell fogni . Volt amit öt évig használtam ipari célra , és olyan is hogy két nap után cseréltetnem kellet. de hát ezért cserés.
3/3 anonim válasza:
Mindkettő kínai.
Szerintem a Güde egy viszonylag tűrhető, az Einhell egy picivel ez alatt.
De így van, ki kell fogni, egyik példány így sikerül, másik úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!