Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fúró olajnak mit használhatok?

Fúró olajnak mit használhatok?

Figyelt kérdés
10w40?Esetleg láncfűrész olaj?

2014. jan. 31. 15:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha nem arra való a lépcsős hogy fúrjunk vele akkor mire való? :) Fémre vettem,tudom hogy ezeket olajozni kell mint állat ,meg lassú fordulat az oszloposban,nem lesz probléma neki a vastagabb anyag mert nem úgy fúrok mint egy állat aki csak nyomni tudja neki....
2014. febr. 1. 00:24
 12/14 anonim ***** válasza:
nem vastagra van kitalálva, vékonyabb lemezek, műanyagokra. 1 lépcsőfoknál ne legyen azért vastagabb az anyag.
2014. febr. 1. 10:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen ,tudom hogy vékonyra lett kitalálva,de a lépcső vastagságáig simán lehet használni,sőt rozsdamentesre se írják még is kilehet vele fúrni....Ezekből a lépcsősökből egy jófajta ott kezdődik hogy 15-20 ezer amin már mindenre jó...
2014. febr. 1. 14:47
 14/14 A kérdező kommentje:

Na 8mm vastag vasat fúrtam a teszkós lépcsősömmel olajozva ahogy illik,nos gond nélkül lehet vele dolgozni,csak az a baj hogy egy 30mm lyukat kifúrtam legalább 15 perc alatt és nem egyet kellett kifúrnom...

Szerintetek jó kenésre a 2t olaj is?Mert valakitől kaptam egy amolyan nem biztos hogy az van benne olaj,azt meg a motorba nem fogom bele tenni(abba csak repsol mehet)

2014. febr. 1. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!