Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi okozhatja, ha a vízcsapból...

Mi okozhatja, ha a vízcsapból gyakran jönnek buborékok? Szóval levegős.

Figyelt kérdés
Most nincs fagy, nincs befagyva a cső sehol. Elképzelhető, hogy úgy jön a víz, buborékokkal? Vagy a házban lehet a probléma? Pár hete már rendszeres ez.

2014. jan. 2. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam is.
2014. jan. 2. 17:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Nálad mióta?
2014. jan. 2. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Most a télen.
2014. jan. 2. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez normális. Ahogy változnak a nyomásviszonyok a csőben, kiválhat o2 simán.
2014. jan. 2. 19:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Szóval normális. Hát jó, igazából nem zavar annyira. Csak még korábban ezt nem tapasztaltam, legalábbis nem ennyi ideje huzamosan... Ezért kezdtem agyalni rajta.

Attól tartottam, hogy csőtörés láthatatlan helyen, vagy hasonló rémségek. Ilyesmi nem okozhatja? Remélem nem...

2014. jan. 3. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ha csőtörésre gyanakszol akkor ne azt számold hány bubis a vized.Zárj el mindent aztán nézd a vízórát (de nagyon)hogy mozdul-e?
2014. jan. 3. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem levegő, hanem víz gőzbuborék. Az ugyanígy létrejött ízületi buborék összeomlása okozza az ízületek ropogását.

Kavitáció: [link]

2024. márc. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!