Ilyen sisakot hogy tudnék csinálni? (deadmau5 fej)
szemből: [link]
oldalról: [link]
persze nem mérnöki pontossággal szeretném, csak, hogy nagyjából stimmeljen, és első ránézésre ugyanolyan legyen...
a szín nem számít, az már az én gondom, csak egy pár dologhoz ötleteket várok:
- mit miből tudnék elkészíteni? (pl. fogalmam sincs, hogy honnan szerzek ekkora gömböt)
- a fejhez való rögzítést hogy oldjam meg? (kell valami olcsó bukósisak, csak nem tudom, mivel lehetne úgy rögzíteni, hogy a szemem egy magasságban legyen az egér szájával)
- meg úgy kb. az összes többi rész rögzítése...
anyagi keretet egyelőre nem kívánok megszabni
valamivel előrébb vagyok...
fej: 35 cm-es strandlabdát bevonok gipsszel
szem: hörcsög labda
kérdés:
a füleket miből csináljam? (gondolom, a gipsz nem lenne elég erős, ha csak nem találok neki valami fém vázat...)
Nem fogja ez lehúzni a fejedet?:D
Én a hungarocellre szavazok, azt könnyű rögzíteni is, nem nehéz, jól csiszolható:)
illetve a hungarocellel a másik problémám, hogy nem garantálom, hogy tudok rá vigyázni... én valami erősebb anyagra gondoltam
a műgyanta meg gondolom még nehezebb, mint a gipsz
csináld meg agyagból. Arról csinálj egy negatív formát mondjuk gipszből (vékonyan!), és azt lamináld ki gyantával.
Utána le tudod törni róla a gipsz negatívot.
A füleket külön készítsd el és utólag tedd rá!
Belül ezután szivaccsal béleld, így tudod beállítani a kívánt pozíciót a fejeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!