Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ki tud valami jo ötletet amit...

Ki tud valami jo ötletet amit csinálni lehet (kézmüves bigyokat)? Bocs de nem tudtam hirtelen megfogalmazni

Figyelt kérdés

#kézmüves
2013. nov. 21. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor probáld megfogalmazni lassan, érthetöen, mert igy nehéz értelmesen válaszolni a kérdésedre.
2013. nov. 21. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Kézműves bigyó? Az sok minden lehet.

Varrni rongyból, faragni fából, papírból is lehet pár dolgot. Fémből hegeszteni, szegecselni pl.

Agyagból korongozott tárgyakat. Biztosan hagytam ki dolgokat.

2013. nov. 21. 21:59
 3/4 A kérdező kommentje:
jó akkor ojasvalamire gondoltam hogy varrni vagy papirbol valamit, vagy bármi ojan ezekhez kapcsolódik...
2013. nov. 22. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Varrni szoktam. Farmer nadrágból készült bevásárló táska. Jó sok belefér ha vásároltam.

Függöny anyagból is lett " ridikül " / futkosós táskát pl. Személyes holmiknak nekem megfelel.

Újságpapír és tapétaragasztóval csináltam dobozt. Keskeny aljú műanyagdobozt csomagoltam be.

Kap egy klasz csomagolót szigorúan külsőnek. Virág megrendelősből szép is akár. Yutubon sok kretív videó van. Csak írd be papírmasé, táska, persze angolul.

Meglepő de oroszok által feltettek közül is rengeteg jót találni.

Szinte nem dobnak ki semmit. Foltvarrás. Kötés. Bőség zavara.

Kötni is szoktam. Turiból néhány pulóver félig meghalt, kibontottam, újrakötöttem.

2013. nov. 22. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!