Laminált padló lerakása hajópadlóra?
A házunk régebbi építésű,hajópadló volt a szobákban.Mi padlószőnyeget tettünk rá,mert meleg, puha volt.Már sok éve ez van.Nincs leragasztva.
Az volna a kérdésem, hogy ha felszedjük a padlószőnyeget, lehet e rá tenni a laminált padlót.
Vagy jobb lenne felszedni a hajópadlót,és lebetonozni alatta, (mert gondolom,az alatt nincs beton).
De ez utóbbi marha nagy meló lenne,mivel teljesen ki kéne pakolni a szobából,(sarokülő,szekrénysor stb...),meg felszedni mindent betonozni,csak utána lerakni a l.padlót.
Nálunk az előző tulaj simán lelamináltozta a hajópadlót...nem tudtuk elképzelni mi a bánattól van ott büdös.Aztán egyszer úgy gondoltam nekem nem tetszik az a laminált és kicseréljük :)) nah igen kb sokkot kaptam amikor megláttam mi van a laminált alatt a fa begombásodott/penészedett áh valami katasztrófa volt.Még 3. napon se lehetett megmaradni a szobába éjjel nappal kinyitott ablak ellenére úgy,hogy addigra már a hajópadlót is felszedtük (nekünk beton volt alatta).
Amúgy megnyugtatlak mert a laminálttól se lesz meleg az alja és én inkább a hajópadlót próbálnám felújítattni nem pedig egy sz.r lamináltat rárakatni.
Nem szép a hajópadló,meg már ezer éves...ezért nem újítjuk azt fel...
Biztos ki kell pakolni akkor is,de úgy gondoltam, elkezdjük az egyik oldalon,és addig áttoljuk,amit lehet a másikra:)Utána vissza...:)
De ha betonozni is kell, teljesen ki kell pakolni, plusz a többi meló még...
Szóval, nem tudom még mindig,várok még válaszokat,tanácsokat...
Tanácsot adni látatlanban nagyon nehéz, pláne úgy hogy én nem is értek hozzá. Viszont azt tanácsolom,hogy végezz kutatást, bontsd fel egy kis részen, és meglátod, van-e alatta beton.
Ha van akkor, mindent a kukába, és a betonra mehet laminált.
Ha nincs akkor, mindent a kukába, és vegyél új hajópadlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!