Fiúk! Karácsonyra dugókulcs készletet kell vennem, na de milyet?
Figyelt kérdés
Ezerfélét megnéztem, de nem tudok dönteni! Páromnak, itthonra és autószereléshez lenne használva. Nem akarok gagyit, elnyalósat, de nem is a méregdrágát. Kb. 20e Ft-ig mennék el összegben. Eddig a Genius-szal szemeztem, de nem tudom, hogy ez milyen lehet? 1/2" vagy 1/4"-osak legyenek ugye, ez a legelterjedtebb? Mire figyeljek még? Db-számban mi az ami mindenképp kell?2013. dec. 4. 07:37
11/13 anonim válasza:
A linkelt Proxon egy félnek megteszi, jó hogy vannak benne torx fejek, mert azok kellenek a francia autókhoz. A nagyobb gond, hogy 3/8"-os készlet, a 1/2"-os az igazi! No meg a fordítotttorx se árt, ha francia autót akar szerelni.
A másik gond, hogy a minőségi szerszámok a kereted duplájától kezdődnek. Viszont ha csak néha akar barkácsolni, akkor egy ilyen készlet is megteszi:
Szerintem.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen fiúk, most talán még jobban össze vagyok zavarodva mint eddig! :D Azt még megtennétek, hogy írtok márkákat, legalább azokra letudjam szűkíteni a kört? Lehet hobbi kategória is, de ne a nagyon gagyi. Sok helyen találok ilyet pl. hogy Möller. Ez pl. az a a kategória, ami felejtős vagy azért pár évet kibírna ez is? Makita, Beta, meg hasonló horror áron lévőket nem szeretnék!
2013. dec. 5. 07:35
13/13 anonim válasza:
Ha szerencséd van, akkor lesz a LIDL-ben dugókulcs készlet.
Ez a fajta dugókulcs készlet nagyon jó minőségű. Volt egy két csavar, ahol nem kíméltem, de még mindig bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!