Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fiúk! Karácsonyra dugókulcs...

Fiúk! Karácsonyra dugókulcs készletet kell vennem, na de milyet?

Figyelt kérdés
Ezerfélét megnéztem, de nem tudok dönteni! Páromnak, itthonra és autószereléshez lenne használva. Nem akarok gagyit, elnyalósat, de nem is a méregdrágát. Kb. 20e Ft-ig mennék el összegben. Eddig a Genius-szal szemeztem, de nem tudom, hogy ez milyen lehet? 1/2" vagy 1/4"-osak legyenek ugye, ez a legelterjedtebb? Mire figyeljek még? Db-számban mi az ami mindenképp kell?
2013. dec. 4. 07:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A linkelt Proxon egy félnek megteszi, jó hogy vannak benne torx fejek, mert azok kellenek a francia autókhoz. A nagyobb gond, hogy 3/8"-os készlet, a 1/2"-os az igazi! No meg a fordítotttorx se árt, ha francia autót akar szerelni.

A másik gond, hogy a minőségi szerszámok a kereted duplájától kezdődnek. Viszont ha csak néha akar barkácsolni, akkor egy ilyen készlet is megteszi:

[link]

Szerintem.

2013. dec. 4. 21:49
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen fiúk, most talán még jobban össze vagyok zavarodva mint eddig! :D Azt még megtennétek, hogy írtok márkákat, legalább azokra letudjam szűkíteni a kört? Lehet hobbi kategória is, de ne a nagyon gagyi. Sok helyen találok ilyet pl. hogy Möller. Ez pl. az a a kategória, ami felejtős vagy azért pár évet kibírna ez is? Makita, Beta, meg hasonló horror áron lévőket nem szeretnék!
2013. dec. 5. 07:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha szerencséd van, akkor lesz a LIDL-ben dugókulcs készlet.

[link]

Ez a fajta dugókulcs készlet nagyon jó minőségű. Volt egy két csavar, ahol nem kíméltem, de még mindig bírja.

2013. dec. 5. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!