Otthoni barkácsoláshoz milyen hegesztőgépet ajánlanátok?
Sziasztok
Én viszont vettem kínai inverteres hegesztőt kicsit használtam nagyon príma volt csak volt ugyanis mikor lejárt a jótállás rögtön leégett .Sajna javítani sem lehet kidobtam 40000 ft na ez a legdrágább trafó pedig a Praktikerben vettem márka : "EXPERT "
Nem dobáltam vigyáztam mint a kincsre .
NAGYON VIGYÁZZATOK ILYET NE VEGYETEK ÉN FIZETTEM TI NE !!!!!!!
Nekem egy iWeld Monkey 1660 van, eddig szeretem nagyon. Erős ív, jó ívtartás, tűrhető megépítettség. Nincs amperkijelzés meg azért megvan eléggé az érzés, hogy jobb lesz vigyázni rá, de eddig semmi változás a viselkedésében és nagyon adja. Kipróbáltam 3.2-essel, külön egy hulladékdarabon sercegtem vele majdnem fullra feltekerve (140A papíron, lehet hogy tényleg lead annyit...), és ilyen huszonfokos őszi időben nem kapcsolt le és nem jött meleg levegő belőle. A ventilátor ordít persze folyamatosan. :) Ami hátrány is lehet, mert igencsak figyelni kell a pormentességre és kifújni se árt időnként.
Egy darabig majdnem naponta használtam, aztán most télen nemigen volt hol, tehát nagy könyv szerint, dobozában volt elrakva a lakásban (az inverterek nem csípik a nagyon hideget), most jobb időben elővettem kicsit fej felettit gyakorolni, és viszonylag tök kezes annak ellenére, hogy nem jutott eszembe elég hamar szárítóba (értsd konvektor tetejére) tenni az EB12-t. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!