Jacuzzi házilag kivitelezhető?
Arra gondoltam, hogy kiásom, bevasalom és kibetonozom. Majd vízálló betonfestékkel lefestem. A beton alá, köré 30cm vastagon törtüveget rakok szigetelésnek. A víz keringetését, szűrését, tisztítását egy úszómedence tisztítórendszere fogja ellátni.
Ti csináltatok, vagy inkább megvettétek? A vízálló festéken kívül mindenem megvan hozzá. Mixerbetont gyártunk, így az is "ingyen" van. Mindennemű építőjellegű tanácsot meghallgatok.
Az emberek azért vesznek meg minden kész vackot a boltban, mert nincs fantáziájuk.
Neked van.
Szerintem hamarosan lesz egy saját szuperjakuzzid! :)
Szurkolok neked!
Hy!
Elsőre menj el és nézd meg hogy miket lehet venni hozzá.Ha minden igaz vagy rézcsővel vagy 5rétegűvel eltudod a vizet vinni(vagy akár vascsővel is de akkor már inkább ötrétegű.Nézd meg milyen fúvókákat lehet venni hozzá,kell egy szivattyú ami tolja a fúvókáknál ki a vizet(ezt a vizet a medencéből szívhatja.Esetleg levegős fúvókákat is lehet venni ahhoz már kompresszor is kell szerintem.Szóval egy vízvezetékszerelővel beszélgess el,nem kivitelezhetetlen a dolog.
Mellesleg Én tennék bele vízalatti színes világítást is(hangulatosabb)Meg elötte menj el welneszezni és próbálj ki egykettőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!