Krómozott fém felületre hogyan-mivel fessek rá?
ideiglenes festés lenne, szóval úgy, hogy a krómozás ne roncsolódjon, és lehetséges legyen visszaállítani a króm felületet.
mellékesen egy krómoztatott biciklifelniről lenne szó.
Az én egyik régi motoromnak krómozott volt a tankja, valamelyik okos korábbi gazdája pedig mindenféle előkészítés nélkül simán lekente valami piros festékkel. Mivel ez még a nyolcvanas években történhetett, ezért gondolom valami Neolux-jellegű dolog lehet.
Szóval azért meg tud állni rajta a festék, legfeljebb több vékony rétegben kell kenni.
Én úgy szedtem le, hogy rátettem egy nitrohigítós rongyot, 15 percig rajta hagytam, mire visszaértem le lehetett törölni.
A matricát sokkal könnyebb lesz majd szépen eltávolítani - de nem egyszerű az összefűzött kereket matricázni. Szétfűzve mégcsak lehetne, de a sok küllőt kerülgetni agybaj lenne.
De festésnél is a rendes megtisztításhoz szét kell majd fűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!