Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szerintetek gáz, ha férfi...

Szerintetek gáz, ha férfi létemre nem tudok szerelni?

Figyelt kérdés

A legalapvetőbb háztartási munkákat el tudom végezni, de ami már szaktudást igényel, például villanyszerelés, vízvezetékszerelés, elromlott háztartási eszközök javítása, fúrás nem megy. Ezeket nem is gyakoroltam, és nem is végzem szívesen. Elektronikai képzésem még volt is, de ebből az derült ki, hogy mennyi módon el lehet rontani, így még kevésbé nyúlnék hozzá.

Szerintetek gáz, hogy ilyesmihez szerelőt kell hívnom?

20/F

2013. nov. 9. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amiket felsoroltál T.kérdező az mind egy szakma. Hozzájuk tartozik 1 szakember. Aki a kialakult problémát szakszerűen gyorsan és legfőképpen a reá vonatkozó szabványnak megfelelően elhárítja. Azért mert valaki kicserél 1 izzót vagy a dugaljat attól még nem lesz villanyszerelő bárhogy is képzeli. Én azt vallom hogy majd én megkeresem azzal a pénzt amihez értek,nem kezdek barmolni, felesleges avagy rossz anyagot venni majd összetákolni. Sose lesz olyan mintha szakember csinálta volna. Elasztál időt pénzt csúnya is lett(vagy nem működik).

Villszer.

2013. nov. 9. 22:24
 12/13 Bence_ ***** válasza:
Nem.
2013. nov. 10. 01:09
 13/13 anonim válasza:
a saját szakmáddal keresed meg rá a pénzt, és azt jól csinálod.A nők közül se tud(sok) mindenki jól főzni.kinek-kinek tehetsége szerint.
2013. nov. 11. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!