Zsiroldoval fogaskereket takaritani? (Bovebben lent)
Figyelt kérdés
Meg kene takaritsam a biciklim fogaskereket az erdekelne hogy mi tudna megtisztitani a a regi raszaradt bicikli olajtol teljesen? ezt a videot talaltam vajon konyhai zsiroldoval sikerulne, ilyen egyszeruen?2013. nov. 6. 19:13
2/9 anonim válasza:
A tűzhelyekhez való hideg zsíroldó megteszi,de gumukesztyű feltétlen kell.
3/9 anonim válasza:
Néhány dl benzin és egy ecset is elég hozzá, talán jobb is! A féktisztító spray még jobb, de drágább is!
4/9 anonim válasza:
Én is a benzint javasolnám. Pl lakkbenzin ecsettel.
Utána lehet újra olajozni. A hidegzsíroldó is jó, de nem tisztít és öblít egyben. Azt inkább az autó alufelnijére beégett fékpor szemcsékre használom.
5/9 anonim válasza:
Brigéciol!! Ki szeret ecsettel büdös benzint pamacsolni?!
Ezt meg csak rá kell fújni egy szórófejjel, hagyni 5-10 percig majd lecsapatni vízzel! Ezt direkt motorok és hasonló szerkezetek olajtól, zsírtól való megtakarítására találták ki!
6/9 anonim válasza:
Én sokat használom a hideg zsíroldót,így nem ajánlom.
A küllővédő műanyagot,és a küllőprizmát le fogja mattítani. Ha van akril festés,azt is megbontja,az esetleges feliratokat pl. a váltón-azt is.
Ráadásuk aztaz agresszív szert nem elég egy ronggyal letörölgetni.
7/9 anonim válasza:
Biztos jó a Brigéciol, de így tél közeledtével az ember már kezdi elrakni a slagot.
8/9 anonim válasza:
Meg az sem biztos, hogy egy panellakásban van slag.
9/9 anonim válasza:
Mert a zsíroldót nem kellene utána lemosni?! o_O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!