Flex-et szeretnék majd venni milyet vegyek valami markásabra gondoltam?
Figyelt kérdés
ami volt az kinai volt nem ért semit nem lehet rajta behúzni a lapot nemjó a fék rajta ,milyen flex-et vegyek ami jó egy géplakatosnak és nincs ilyen gond velle én bosh-ra gondoltam amibe 125mm -es lap megy szerintetek2013. nov. 6. 16:34
1/12 anonim válasza:
FLEX-et vegyél originál! Nekem már 25 éve megvan, használatban van, nem volt vele semmi baj, csak szénkefét cseréltem, meg néha lezsírozon a fog.-kerekeket! Anno 19 ezer volt, a bosch sem a régi, mióta keleten gyártják.
2/12 A kérdező kommentje:
És a DEWALT meg a MAKITA aróll mi a véleményed
2013. nov. 6. 17:02
3/12 anonim válasza:
Na jól beletaláltál a jóba!:-) Így sorba ahogyan írtad. A mai kor legjobbjai. Tapasztalat!
4/12 anonim válasza:
3-as v ok.Már mint nem a Bosch. / régen mint a Flex /
5/12 A kérdező kommentje:
De biztos drágák is 50 ezer biztos van
2013. nov. 6. 17:17
6/12 anonim válasza:
Ez kiváló lesz. Tartós kis szerszám, egyáltalán nem drága. Nagyon sokat nyúzok ilyet, régebbi FLEX-et is, és nagyon jól bírják. Utána jön a Makita, és a kék (ipari) Bosch. Mindegyik tartós, de valamiért a FLEx-ekkel jobb dolgozni. A DeWalt sarokcsiszolóival nincs tapasztalatom.
7/12 gomzoli válasza:
A Metabo-t is meg lehetne említeni, ha már felső kategóriáról beszélünk. De tény, hogy piszok drága.
8/12 anonim válasza:
7-es. 3 as v ok. Ez egyértelmű !!
9/12 anonim válasza:
Van ennyiért is. És nézd meg ,minden része külön külön szétszedhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!