Thermocut 230/E típusú melegvágóhoz pedált/kapcsolót hol tudok beszerezni?
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy nem régen szereztem be egy Proxxon márkájú Thermocut 230/E típusú melegvágó készüléket. Ehhez viszont nem volt pedál, ami számomra elég nagy hátrány.
A gép makettezéshez kell, így szerintem érthető, hogy nem mindegy, mivel tudom kapcsolgatni az áramellátást. Van rajta egy kézi kapcsoló, de erről valahogy lemondok, mert nem jó megoldás, amikor 1-2-3 centiket kell vágni.
Szóval van valami ötletetek, hogy ilyen dologhoz áramkörmegszakítót, lehetőleg pedál formájában hol tudok venni?
Nem is muszáj, hogy pedál legyen, csak valami erre a célra alkalmas eszköz.
Nagyon megköszönném.
Itt van egy gyári megoldás.
Én anno csinálta kültéri csengőkapcsolóból is lábpedált, az is működött.
Elfelejtettem, hogy lehetőleg Győr, vagy max. 10 km-es körzete kéne :S
Ne haragudj, ez kulcsfontosságú lett volna.
De köszönöm szépen a válaszod, mert ez is nagy segítség :)
egyetemista vagyok, és olyan nincs, hogy rossz dolgok, mert azt kidobom. Így is kevés a hely sajnos, a géphez viszont mindenképpen ugye kellene a pedál.
És köszönöm a tippet :)
Akkor maradj a csengő kapcsolónál :) Egy ezresnél nem több szerintem a falon kívüli csengőkapcsoló, 230V 10A-esek általában. Csak belekötöd a vezetéket, és már lehet is taposni.
Ilyet biztos találsz, ha máshol nem, akkor a praktikerben.
A linkelt biztos jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!