Miket tehetnék az adventi naptár kis zsebeibe? Nem gyereknek lesz.
Hű, de klassz ötlet! Épp ilyesmin gondolkodom én is, mert úgy néz ki, hogy decemberben a barátom végig más városban fog dolgozni épp csak hazaesik karácsonyra - ha sikerül, én is csinálok egyet neki, hogy minden nap találjon valami apróságot, meglepetést!
Neked eddig milyen ötleteid vannak?
Én sajnos egyből csak a csoki-falatokra tudtam gondolni, de jobban utána gondoltam és rájöttem: a barátom mostanában sokat teázik, elmegyek egy teaházba, veszek neki a kedvencéből és az egyik zsebben egy kis zacskóban a kedvenc teafüve lesz :)
Hű ez tök jó ötlet :) Nagyon aranyos :) Még a végén én is összeeszkábálok páromnak valamit :) Egyébként neki lehetne ilyen "ajándékutalványt" is adni: pl. teljesítem három kívánságod. Beváltható 2010. jan. 1-ig. Ilyesmit egyébként lehet családtagnak is pl. maszázzsal. Csak a fantázia szabhat ezeknek határt. Lássuk mit lehet még bele rakni...idézet, valamilyen kis figura (angyalka anyukának pl.), esetleg valamilyen bizsu nőknek. Fénykép magadról v magatokról (párodnak valami szexi kép).
Sok sikert mindkettőtöknek :) Lehet, h én is megcsinálom, bár az én barátom nincs oda a karácsonyért :(
Ha eszembe jut valami még írok :)
Köszi! Találtam még egy helyes gyufás dobozos adventi naptárt is, lehet ezt készítem el.
Írjatok öteleteket ha van még! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!