Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Panelban 5 centis betonfalat...

Panelban 5 centis betonfalat (nem főfal) át lehet verni kalapáccsal?

Figyelt kérdés

2 félszobát szeretnénk egybenyitni, tudom, hogy van aki vágja is, de engedélyköteles, drága. Nem hiszem, hogy összedől a ház egy mellékfal megbontása miatt.

Volt már, hogy a falból kitört egy 10 centis darab amikor átfúrtuk, szóval elvileg könnyen bomlik.

2013. szept. 27. 16:51
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Természetesen nagy kalapáccsal gondoltam....
2013. szept. 27. 16:52
 2/15 anonim ***** válasza:

Aha, könnyen bomlik. Hajrá. Felettünk a betonvágósok is 2 napig szenvedtek vele (egy ajtó a falba egy lyuk a falba, és 2 ajtó szélesítése). Nyilván megy majd neked nagykalapáccsal :)

Jah és a munka nem véletlenül engedélyköteles.

2013. szept. 27. 17:00
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Egy próbát megér! Oszt ha összedül, hát összedül! Hányan laknak még a házban?
2013. szept. 27. 17:10
 4/15 A kérdező kommentje:
kb 100-an. De nem hallottam még olyat, hogy gányolástól ledőlt volna panel, pedig szerintem nem csak nekem jut eszembe.
2013. szept. 27. 17:17
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Szted a mérnökök viccből tervezték azt oda? Te bölcsész....
2013. szept. 27. 17:42
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

Ha tényleg csak 5 centis a fal, akkor nem teherhordó és megcsinálható, de kalapáccsal ajtónyi rést akkor sem tudsz nyitni rajta.

Nagy-erős Flex, kővágókorongokkal, meg néhány fémvágó is, mert vasalás is van közben.

A szomszédokat illik előtte felkészíteni rá, és néhány porvédő álarcra is szükség lesz!

2013. szept. 27. 18:19
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

Gondolj bele, vajon hányan fognak kopogtatni az ajtódon, mikor elkezded pöröllyel verni a falat? Az nem csak hangos, remegni fog a fal rendesen.

Arról nem is beszélve, hogy kell egy minimum 5 kilós pöröly. Azt meg is kell lendíteni. Vagy egy kis 30 dekás kalapáccsal akarjátok kibontani a falat?

2013. szept. 27. 18:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kővágó koronggal ki kell váni az ajtó helyét,és a többi már,kevés zajjal is jár.
2013. szept. 27. 19:23
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
5 centis fal nincs a panelban... Az még gipszkartonnak is kevés.
2013. szept. 27. 19:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mérd le újra azt a falat. Nem 5 centi az. (kivéve persze ha az előző tulaj odaköpködött valamit)
2013. szept. 27. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!