Hol kapható horganyzott mentes cső és idomok?
Praktirekben találtam idomokat:
De menetes cső az nincs vagy csak én nem találtam?
Illetve a menetet azt nekem kell vágnom vagy van olyan ami menetes?
Ilyet építenék: [link]
ehhez keresek alkatrészeket, illetve kell, hogy horganyzott legyen a cső? vagy elég a sima vascső is?
Ehhez tökéletes a sima vascső is(menetes ebből sincs!)-összeépítés után tetszés szerint adsz neki egy felületkezelést és kész is.
De ha ragaszkodsz a horganyzott csőhöz víz/gáz szaküzletekben(pl.: szatmári) lehet kapni szintén menet nélkül a menetet magadnak kell rávágni.
Végül egy tipp:kicsit többe kerül de rézcsőből sokkal-sokkal szebb lenne-én abból csinálnám az még natúran is mutatós!
A horgany bevonat ,korrozió állóság javítása miatt van főleg a víz vezeték okán.
)
Monitor tartásra jó lesz neked a sima szénacél fűtéscső is,tök fölösleges ide a horganyzott cső.
A menetet azt neked kell rá vágni,de csak minőségi metsző fejet vegyél(rothenberger,ridgid,rehm virax),mert 1 gagyi metszővel max 5-öt fogsz vágni olyan silány a minőségük a gagyi metsző készleteknek.
Lemaradt..
vastelepeken néha tüzépnél árulnak szénacél csövet. a 1/2" méretűnek kb 400-600 Ft métere. A Horganyzott + 20% felár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!