Vödrös grillhez jó a horganyzott vödör?
vagy legyen valami bevonata?
hasonlót szeretnék mint a tescos vödör,csak nagyobbat és fillérekből.
Kissé le vagyok maradva, de mi is az a "vödrös grill"?
:(
Esetleg nem ingyen szeretnéd .Ahol ingyen van ,ott most
jelenleg nem kapható .
Jaaa, valami egyszer használatos, mint az alufóliából készült grill tálca?
Annak tényleg nem sok értelme van...
Ahhoz jó lesz a horganyzott vödör, de előtte a moslékot mosd ki belőle, mert büdi lesz!
:D
jaaaj milyenek vagytok már! :D
láttam még régebben,hogy egy sima fém vödörre tettek grill rácsot,és azon grilleztek!bele a vödörbe a fa és a szén!
vödröt és grillrácsot is veszek a lomin,nem akarok azért több ezret kiadni!
csak azért nem veszek rendes grillt,mert panelban lakom,nem tudnám hova tenni!
a vödör meg elég arra az 1-2 emberre!
Ja hogy ez a vödrös grill :D Mifelénk parasztgrillnek hívják :D
Horganyzott vödör nem ajánlatos, mert a horgany (cink) nehézfém, viszonylag alacsony olvadásponttal, azaz párologhat belőle, ami aztán a kajában (is) landol. Ez viszont nem tesz jót se az ízeknek, se az egészségnek.
uhh akkor inkább akkor olyat nem veszek.
esetleg másfajta vödör nincs ami jó lenne?
még a végén tényleg vennem kell olyan kör alakút,csak hát a vödör mégiscsak kevesebb helyet foglal...
Sceptic írta, hogy a horgany olvadáspontja alacsony, párszáz fok, ami igaz.
Nem vagyok szakértő, az én véleményem is csak tipp, de tudtommal a horgany nem más, mint cink (Zn), ami állatok, és növények számára is hasznos, egészséges nyomelem, sokszor még fizetünk is érte, hogy bevigyük a szervezetbe. Olvadásakor pedig elvileg nem szabadul fel gáz.
Ha rosszul írtam valami vétózzátok nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!