Téglából készült konyhabútor?
Figyelt kérdés
Bontott téglából fogjuk megépíteni a konyhapultot. Az érdekelne, hogy a tetején a munkalapot, illetve benne a polcokat mi tartja, milyen megoldással lehet megcsinálni, ami tartós? Ajtók nem lesznek, azt nem akarunk, max függöny, vagy azt se.2013. szept. 1. 21:55
1/3 anonim válasza:
Testvérem épített ilyen, ő megfúrta a téglát, tiplit tett be, és szerelvényboltban vett valami csavarra húzható műanyagot (nem tudom a nevét sajnos), ami tartotta a polcokat. Kb. tíz évig laktak abban a házban és soha nem volt gondjuk vele. A munkalapot sajnos nem tudom mivel rögzítették.
2/3 Ágh Ferenc válasza:
Én építettem hasonlót, annak voltak ajtajai, ebből kifolyólag az oldalfalak belülről is bútorlappal voltak borítva. Ez azért volt fontos, mert a takarítás szempontjából nem mindegy, milyen a felület! Nagyon jól mutatott egyébként a rusztikus váaszfal és a cseresznye színű ajtó. Egyébként ajtók nélkül is célszerű a belső borítás.
3/3 anonim válasza:
nálunk is tégla kívülről ,de van belső borítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!