Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen Co hegesztőt ajánlotok?

Milyen Co hegesztőt ajánlotok?

Figyelt kérdés
Leginkább kasznizásra,vékony lemezek hegesztésére használnám!
2013. aug. 26. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy 130-150A-os gép elég lehet. Otthoni célokra megfelelhet egy Einhell és társai is, de ha komolyabban akarod használni akkor már inkább a Jasic, vagy valamelyik hasonló típusú gép javasolt.
2013. aug. 27. 07:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nagyban nem akarom használni csak saját célra,ne kelljen mindig könyörögni másnak!!!

2013. aug. 29. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor egy ilyen megfelelhet neked:

[link]

Egy ilyen gépet nemrég kipróbáltam és egész jól lehet vele dolgozni. Zártszelvényt és vékonyabb szögvasat is viszi gond nélkül. A kis huzaldob ugyan elég gazdaságtalan, de ha veszel egy 15 kilóst és átcsévéled egy fúrógéppel a kisdobra, akkor már ez sem probléma. Mivel trafós, kicsit érzékeny az áramingadozásra, tehát ha nem stabil a hálózat, vagy az asszony bekapcsolja a villanysütőt, akkor előfordulhatnak akadozások. :)

2013. aug. 29. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Amire figyelni kell az a bekapcsolási idő...Ezt százalékban tüntetik fel az adatlapján ez annyit jelent hogy 10percen keresztül az a gép maximális amperjével hány százalékosan tud dolgozni.Tehát ha van egy 140 amperos géped és 20%bekapcsolási idő van rajta az édes kevés és sokszor lefog tiltani a gép ha sokat fogsz vele dolgozni.

Sokat számít a gáz is és a huzal is.

Mennyit szánsz rá?

2013. aug. 31. 10:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát olyan 50körül szánnék rá,de majd attól függ hogy jön össze a pénz rá!Kérdés még,hogy használtat szabad-e venni?
2013. aug. 31. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha értesz hozzá akkor szabad,de csak is palackkal kipróbálva minden fokozatban.Jó használt gépeknél mindig van egy kis kockázat,általában a kicsi gépeket azért adják el mert nagyobbat vesznek helyette amivel már centis anyagokat is lehet pirítani.(kicsivel is lehet csak több sorban)
2013. szept. 2. 17:18
 7/8 anonim válasza:
Érdemes egy kicsit többet szánni rá,tapasztalatból mondom.Az első co-m Varstroj 160A volt.Elég sok jót hallottam róla hát megvettem,anno 12éve 70000ért.nagy csalodás volt.Amit lehetett kicseréltem rajta/munkakábel nem euros csatlakozásu volt,dob átalakitás 5ről 15 kilosra,diódák stb.../és akkor is csak taknyolt..1mm-es lemezt nem lehetett normálisan hegeszteni.késöbb vettem egy 180A-s Merkle gépet azóta megszüntek a problémák!!!Ezek az OBI-gazdaságos gépek fölösleges pénzkidobás,mert ha csak hobbi szinten is akarsz hegeszteni,akor is érdemes inkább egy használt,de megbizható márkát választani....
2013. okt. 16. 20:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a hozzászólásodat!
2013. okt. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!