Hogyan, milyen módszerrel tennél fel egy rácsot (betörés ellen) egy ablak elé?
Figyelt kérdés
Ablakot cserélek,ami a szomszéd felé néz.60cmx120cm. párkány is van,horganyzott vaslemezből. Hogyan rakjak erre rácsot ?2013. aug. 2. 11:19
1/8 Józsi21 válasza:
Én átfurnám a rács felfogatási pontjainál a falat,és a másik oldalt pántolnám utánna eltüntetném (bevakolnám)a nyomait.
2/8 anonim válasza:
Kitől tartasz, szomszéd fog betörni ?
Ekkora rácson 6 ,de legyen 8 felcsavarozási hely .
Tipli a falba és 60 as csavarok .Mindenhova be lehet törni,
csak a lehetőséget lehet megneheziteni .Tehet az 1 válaszoló akár 20 db csavart is körbe,belül lehegesztve,ha én erővágóval elcsipdesem a rácsot.Ez még aránylag hangtalan is .A betörő fejével kell gondolkodni ,hogy juthatnák be ide könnyen .
3/8 Józsi21 válasza:
bocs második de:most cserél ablakot,tehát egy 0,5,1 órával tovább tart ha átfúrja,kiigazítani mindenféleképpen kell,ha tiplizel vmit,az miért biztosabb módszer mint az átmenő csavar?,végezetül valami oka csak van hogy oda rácsot akar tenni
4/8 Józsi21 válasza:
Amugy ha én tenném fel a rácsot megnézném hogy mit alkotsz erővágóval!:)
5/8 anonim válasza:
Én be szoktam fúrni a falba (ferdén), a furatba beütök egy köracélt, betonvasat vagy egy négyzetvasat és ehhez hozzáhegesztem.
6/8 Józsi21 válasza:
5/5
Ez jobb mint az enyém!
Lopom:)
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.A mai világban jobb félni,mint megijedni. Jelenlegi szomszéd okés,csakhát a jövő bármit hozhat.
2013. aug. 3. 01:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!