Hogy lehet megoldani a fürdőszobaszekrény tükör túllógást? Többi lent.
Figyelt kérdés
Csinálnék egy fürdőszobaszekrényt, aminél arra gondoltam, hogy a front részen lévő tükör nagyobb lenne 2-2 cm-re.
Csak azt nem tudom, hogy van-e olyan kivetőpánt, vagy más megoldás, amivel ez lehetséges.
Meglehet ezt oldalni valahogyan?
2013. júl. 1. 08:30
1/3 TappancsMancs válasza:
Kivetőpánt az gyakorlatilag minden megoldásra van már, másoknál is felmerülnek mindenféle igények. A nevét ennek nem tudom. A kérdés szerintem inkább az hogy nálunk kapható e? Még olyanok is vannak (én is nézelődtem már neten ezt sokat), hogy az ajtót a bútor oldalára nyitja ki. Vagy van mondjuk ami fenti bútor vízszintes ajtóhoz ami lefelé nyílik és azt tartja nyitja. Van minden. Pár példa, itt is van olyan ami neked jó lenne, de ebből is típusonként vannak változatok is.
2/3 TappancsMancs válasza:
Ha nagyon nem találsz nálunk rendelj a neten.
3/3 TappancsMancs válasza:
Szerintem nem lenne túl esztétikus ha a bútor ajtó szélesebb mint maga a bútor oldalai, most akár faajtón van a tükör akár a tükör lenne az ajtó. Te dolgod de ezt megfontolnám. Vagy a bútort venném szélesebbre a neked kellő tükörhöz vagy a tükröt keskenyebbre az oldalakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!