Tükörre száradt PUR-habot hogyan lehet leszedni, hogy ne sérüljön, ne karcolódjon meg az üvege?
Figyelt kérdés
"Mesterek" nem figyeltek, és rászóródott több kis pöttyben és egy nagyobb, öklömnyi felületen. Hogyan érdemes letakarítani?2012. aug. 22. 12:05
1/7 Ágh Ferenc válasza:
Ha nem túl sok a hiba, akkor valamilyen szövettel és egy kis lakkbenzinnel elérhetsz javulást. Persze a benzin nem oldószere a púrhabnak, de egy kis dőrzsöléssel remélhetö eredmény.
3/7 anonim válasza:
Műanyag sörtés körömkefével.
(A lemosó sajnos nem jó a már megszáradt habhoz.)
4/7 anonim válasza:
Dehogynem. :) Pont két hete vettem én is, mert kicsit megszaladt a hab, simán lehozta, üvegről és műanyagról is.
5/7 anonim válasza:
Akkor bocsánat, lehet, hogy más fajtára emlékeztem. :)
6/7 anonim válasza:
2fajta van,az egyik amivel megpucolod a pisztolyt meg a kezed, na az valóban nem hozza le a megszáradtat, de a másikat linkeltem, ami direkt erre van. :)
7/7 anonim válasza:
Késpengével lelökdösöd a rászáradt cseppeket. Az üveg kemény, nem karcolódik olyan könnyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!